“من نمی خواهم به استفاده از کلمه ‘فریب خورده'” داکوتای شمالی هند کمیسر امور اسکات دیویس گفت: من در طول این قسمت از بحث ساده.
اما پس از آن او رفت جلوتر و با استفاده از آن به هر حال.
ما بحث قانونگذاری را گسترش خیریه بازی شامل الکترونیکی کشش تب ماشین آلات است که اساسا تابع مانند دستگاه های حافظه. در مقاله اخیر توسط خبرنگار ناتاشا Rausch که تغییر منجر به 52 درصد افزایش در درآمد بازی در داکوتای شمالی در دو سال پس از قوه مقننه عمل کرده است.
دیویس می گوید که افزایش در هزینه قبایل قمار — او تخمین می زند این عملیات دیده می شود 30 به 45 درصد کاهش در درآمد — با وجود اطمینان زمانی که این موضوع مذاکره در قوه مقننه که تاثیر حداقل خواهد بود.
او می خواهم برای دیدن دولت و اقوام گرد هم می آیند در برخی از سازش شاید از جمله یک کلاه بر روی تعدادی از e-tab ماشین آلات در هر محل و بیشتر مقررات نظارت بر عملیات خود را.
برای عضویت ساده صحبت کردن و یا گوش دادن به قسمت های گذشته اینجا را کلیک کنید.
به نظر در این مقاله مراجعه کنید www.sayanythingblog.com
راب پورت بنیانگذار SayAnythingBlog.com یک داکوتای شمالی, سیاسی, وبلاگ انجمن ارتباطات مفسر. گوش دادن به بحث ساده پادکست و او را دنبال کنید در توییتر @RobPort.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
دانلود مقاله رایگان