دهلی نو: یک کتاب در تاریخ بی جی پی را تبدیل به بخشی از یک دوره در دانشگاه اسلامی اندونزی به عنوان حزب را دو پیروزی متوالی در هند به طور کلی انتخابات برانگیخته علاقه در میان دانشگاهیان در مورد آن یک عضو هیات علمی گفت.
این کتاب با عنوان “Bhartiya Janata Party – Past, Present & Future داستان از جهان بزرگترین حزب سیاسی” نوشته شده توسط Shantanu Gupta تبدیل خواهد شد بخشی از برنامه درسی برای دانشجویان مقطع کارشناسی از مطالعات آسیای جنوبی در بخش روابط بین المللی.
Hadza حداقل Fadhli یک عضو هیات علمی در دانشکده روابط بین الملل در دانشگاه گفت که افزایش بهره در BJP در میان دانشگاهیان در اندونزی به عنوان حزب اتحاد برنده دو انتخابات عمومی در هند.
او گفت: این کتاب خواهد بود بخشی از برنامه درسی برای مطالعات آسیای جنوبی در دوره کارشناسی در دانشکده روابط بین الملل. (سازمان)
Leave a reply