اسید سیتریک – علم غذا مرجع صنایع غذایی و تغذیه

همین واحد تنها تولید کننده اسیدسیتریک از دسته آبدار و بدون آب در دوران خود بود و محصولات تولیدی آن باکیفیتی قابل اعتنا میتوانست علاوه بر تامین نیاز داخل، آن‌گاه صادراتی نیز داشته باشد. همین واحد صنعتی در زمینی به مساحت ۱۱۰ هزار متر مربع احداث شده که تولیدات آن سرزمین را از واردات اسید سیتریک بی نیاز می کند. اسید سیتریک به تیتر اسید آلی در بازار تولیدات صنعتی نقش مهمی دارد؛ به گونه ای که بیش از ۵۰ % اسید سیتریک جهان برای تولید آب آشامیدنی کاربرد دارد. اسید سیتریک که اسیدی خوراکی میباشد از مهمترین اسیدهای آلی گزینه به کار گیری در صنایع مختلف به ویژه غذایی و دارویی است؛ طوری که مقدار مصرف آن در صنعت های غذایی بیش از 70 درصد، دارویی حدوداً 12 درصد، شیمیایی 11 درصد، چرم 4 درصد، آرایشی و بهداشتی 2 درصد و بقیه صنایع 1 درصد است. اسید سیتریک نوعی اسید ضعیف آلی حساس فرمول مولکولی C6H8O7 می باشد که در دو گرید صنعتی و خوراکی قابل عرضه میباشد و از همین فرآورده در بخش اعظمی از مواد غذایی به عنوان حفظ کننده استعمال می کنند. تمامی آنها یک دسته از مواد تشکیل دهنده دارند: اسیدهای غذایی مانند اسید مالیک، اسید سیتریک، اسید تارتار و اسید فوماریک. اما گزینش سویههای مناسب میکروبی که متابولیسم سلولی آن ها مستعد ساخت این اسید باشد به همین مساله یاری قابل توجهی میکند. تخمیر اسید سیتریک به جهت اولیه بار به عنوان کالا قارچی به وسیله ومر در سال ۱۸۹۳ به وسیله کشت پنی سیلیوم انجام شد. روش تهیه جوهر لیمو به صورتی است که از طرق کشت دادن کپکی اساسی نام آسپرژیلوس، روی شکر حاصل می شود. اسید سیتریک به طور طبیعی در مرکبات یافت می شود، ولی مدل تصنعی آن از قارچ تهیه و به مواد غذایی، داروها، مکمل ها و مواد ضد عفونی افزوده می شود. واجب به ذکر است این لیست همواره حیاتی اسامی معتبرترین شرکت های خوشنام و مهم سابقه فعال در حوزه فروش اسید سیتریک و صنعت مواد شیمیایی به روز میشود. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 میباشد. و اسم آیوپاک آن 2-hydroxypropane-1,2،3-tricarboxylic acid است. اسید سیتریک خشک ایرانی Citric Acid | اسید سیتریک یک اسید ضعیف میباشد که به طور طبیعی در مرکبات نظیر لیمو و پرتقال یافت می شود. اسید سیتریک کاربرد گسترده ای در فرآوری های غذایی، آشامیدنی، پاک کننده ها و شوینده ها، دارویی و بهداشتی ، تنظیم کننده PH، تصحیح آب بویلر و راکتورها دارد. اسید سیتریک امروزه به صورت صنعتی در مقادیر بالا تولید می شود زیرا استخراج آن از میوه ها به جهت مصارف صنعتی مقرون به صرفه نبوده و جوابگوی تقاضای مصرف کنندگان اسید سیتریک نارنج نیز نمی باشد.

دانلود مقاله رایگان
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter istanbul duşakabin su tesisatçısıkuşadası escortbetroadElektronik sigara